Urheilijat Urhea-hallin esittelijöinä

Kesän aikana Urhea-hallin rakennustyömaalla vieraili eri lajien urheilijoita, jotka kävivät tutustumassa oman lajinsa tiloihin! Vierailemassa kävivät telinevoimistelija Emil Soravuo, rytminen voimistelija Emma Rantala ja keihäänheittäjä Topias Laine.

Lajista riippumatta urheilijat olivat kaikki innoissaan uusista tiloista Urhea-hallissa. Emma Rantala kertoi uuden rytmisen voimistelun salin arkea helpottavan huomattavasti, kun myös asiantuntijatoiminnot tulevat olemaan samassa rakennuksessa.

Kaksi miestä rakennustyömaalla, toisella on videokamera ja toista kuvataan
Topias Laine suunnittelemassa sopivaa kuvauskulmaa kuvaaja Ville Lipiäisen kanssa.

Urhea-hallissa tehdään vielä viimeisiä silauksia, jotta kaikki tilat saadaan käyttökuntoon. Toivotamme kaikki käyttäjämme tervetulleeksi ja olemme ilolla mukana urheilijoiden matkassa.

Videot urheilijoiden työmaavierailuista ovat katsottavissa alla.