Taitoluistelija Linnea Cederin uusi asunto Urhea-kodissa

Tänään tiistaina Urhean Instagram-tilin @urheaofficial valtaa taitoluistelija Linnea Ceder, joka on yksi Urhea-kotiin muuttavista urheilijoista. Porvoosta kotoisin oleva Ceder muuttaa yksiöön, joka on samalla hänen ensimmäinen oma kotinsa.

Taitoluistelija Linnea Ceder liukuu yhdellä jalalla jäällä vaa'assa

Ceder arvioi arjen muuttuvan paljon Urhean uusien upeiden tilojen ja erinomaisten treeniolosuhteiden myötä. ”Koti, koulu ja treenipaikka löytyvät saman katon alta. Välimatkoihin tulee menemään paljon vähemmän aikaa ja energiaa. Lajitreenit ovat vielä kuitenkin Leppävaarassa, mutta fysiikkatreenit ja muut urhean palvelut ovat todella lähellä.”

Mutta mitä tiistaina on luvassa Linnean IG-stooreissa? ”Näette vähän millainen mun uusi kämppä on ja miten mun ensimmäinen muutto sujuu!”