Urhea-kampus aukeaa

Urhea-kampuksen avautuminen on tänä viikonloppuna tosiasia! Urhea-kodin ensimmäiset asukkaat muuttavat tänään, lauantaina 31.7., ja Urhea-hallin ovet avautuvat käyttäjille sunnuntaina 1.8.

Muuttotunnelmia Urhea-kodista voi seurata Instagram-tilillämme @urheaofficial. Alkuviikolla luvassa on urheilijoiden kuulumisia, kun Helsinki Basketball Academyn koripalloilija Miro Little ottaa IG-stoorit haltuun maanantaina ja taitoluistelija Linnea Ceder tiistaina.

HBA:n koripalloilija Miro Little kuljettaa koripalloa parketilla
Miro Little

Tampereelta alun perin kotoisin oleva, Helsingin Siltamäestä muuttava Miro muuttaa nyt ensimmäiseen asuntoonsa Urhea-kotiin. Miron asunto on 4 hlön solussa kolmen muun koripalloilijan kanssa, ja he ovat toisilleen entuudestaan tuttuja.

Kampuksella asuminen tulee helpottamaan nuorten urheilijoiden arkea, sillä heidän lajiharjoittelunsa tapahtuu Urhea-hallissa. ”Kampuksen avautuminen antaa minulle mahdollisuuden olla koko ajan halliympäristössä ja se helpottaa arkea tosi paljon”, sanoo maanantaina muuttava Miro. Odotettavissa on hauska päivä, joten kannattaa seurailla mitä Urhean IG tarjoaa!