Huippu-urheilijoille suunnatut LPT-opinnot alkavat elokuussa – vielä ehtii hakea mukaan!

Urhea-kampuksella on ensi syksynä alkamassa uusi, tavoitteellisille urheilijoille räätälöity liikunta-alan koulutus yhteistyönä Kisakallion urheiluopiston kanssa.

Tämä joustavasti toteutettava liikunnanohjauksen perustutkinto (liikuntaneuvoja) on tarkoitettu lukion tai ammatillisen tutkinnon suorittaneille urheilijoille, jotka haluavat satsata tosissaan urheiluun ja samalla hankkia urheilua vahvasti tukevan tutkinnon. Koulutus sopii myös liikunnan alan, esim. valmentajan ammattia tavoitteleville ammattiurheilijoille.

Tutkinto lisää urheilijan ymmärrystä omasta valmentautumisesta ja yhtä lailla oma valmentautuminen on osa tutkintoa. Lisäksi tutkinto antaa valmiudet ohjata tai valmentaa eli tehdä urheilun ohella liikunta-alan töitä.

Lähiopetus (2-3 krt/vko, n. 3h/pvä) tapahtuu Urhea-kampuksella Helsingissä. Lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä opiskelua ja työssäoppimista omassa toimintaympäristössä.

LPT-opintojen kautta mahdollisuus hakea asuntoa Urhea-koti -asuinkerrostalosta

Urhea liikunnanohjauksen perustutkintoa opiskeleva voi hakea Urhea-koti -asuntoja, mikä sekin hyvä juttu! Lisäbonuksena on vielä se, se että toisen asteen tutkinnon opiskelu ei vaikuta ensikertalaisuuteen korkea-asteen hauissa ja myös opintotuki on toisella asteella oma kokonaisuutensa. 

Tämän lähemmäksi liikunta-alan koulutus ei tule! Ja jos liikunta-alan opiskelu imaisee, voi jatkaa amk-opintoihin tai liikuntatieteelliseen. Tai jatkaa ihan jollekin muulle alalle korkea-asteen opintoihin! Tai edetä ammattiurheilijan uralla entistäkin osaavampana!

Hakuaika päättyy 2.8.2021 – vielä ehtii hakea! Opinnot alkavat 16.8.2021

Hae mukaan: https://www.kisakallio.fi/fi/koulutus/ammatillinen-koulutus/lpt-huippu-urheilijoille

Lisätiedot: Tuuli Merikoski, puh. 0400 711 728, tuuli.merikoski@urhea.fi