Kisakallion urheiluopisto

Kisakallio on perinteikäs Urheiluopisto, joka toteuttaa liikunta-alan ammatillista koulutusta ja toimii valmennuskeskuksena ja liikunnallisena vapaa-ajan […]

Beach volley -pelaaja polvillaan hiekassa lyömässä palloa

Kisakallio on perinteikäs Urheiluopisto, joka toteuttaa liikunta-alan ammatillista koulutusta ja toimii valmennuskeskuksena ja liikunnallisena vapaa-ajan viettopaikkana.

Ammatillisessa tutkintokoulutuksessa opiskelee Kisakalliossa vuosittain noin 250 opiskelijaa, joista yli puolet opiskelee liikunnanohjauksen perustutkintoon johtavassa koulutuksessa. Vuosittain Kisakalliosta valmistuu noin 50 uutta liikuntaneuvojaa ja noin 30-40 ammattitutkinnon suorittanutta liikunta-alan ammattilaista.  Opiskelu on käytännönläheistä, toiminnallista ja yhteisöllistä. Opintoja järjestetään sekä Kisakalliossa Lohjalla että Helsingissä. 

Yksi liikuntaneuvojan koulutusmuodoista on huippu-urheilijoille on räätälöity liikuntaneuvoja-koulutus, jonka painotus on lasten- ja nuorten valmentamisessa. Lähiopetus toteutetaan pääasiassa Mäkelänrinteen kampuksella.

Kisakallion Urheiluopisto

Kaarina Karin tie 4, 08360 Lohja