Moderni urheilulääketiede ja valmennus 20.-21.4.2023

21.4.2023: Onnistuneet verkostopäivät ovat nyt takana päin. Kiitos onnistuneesta tapahtumasta puhujat, osallistujat, näytteilleasettajat sekä järjestäjät! […]

21.4.2023: Onnistuneet verkostopäivät ovat nyt takana päin. Kiitos onnistuneesta tapahtumasta puhujat, osallistujat, näytteilleasettajat sekä järjestäjät! Seminaariväelle on tullut sähköposti, jossa on mukana linkki palautelomakkeeseen sekä materiaaleihin.

Työ kilpa- ja huippu-urheilussa jatkuu yhdessä ja yhteistyössä!

20.4.2023: Tervetuloa kaikki osallistujat! Tapahtumasta otetaan valokuvia molempina päivinä. Valokuvat ovat katsottavissa ja vapaasti käytettävissä valokuvakansiossa, jonka linkki on alla. Kuvien käytön yhteydessä on mainittava kuvaajatieto Harri Kapustamäki/KIHU.

Linkki valokuvakansioon

4.4.2023: Meitä on tulossa yli 300!

Ohjelmaan on tullut pieniä päivityksiä. Lähetämme ennen tilaisuutta kaikille osanottajille sähköpostin, jossa tullaan kysymään mm. erityisruokavaliot sekä mahdollisuudesta osallistua Urhea-hallin esittelykierrokselle perjantaiaamuna.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustelut mahdollisista peruutuspaikoista toivotaan suoraan Esko Heikkiselle (esko.heikkinen@urhea.fi).


Tervetuloa ensimmäisille kilpa- ja huippu-urheilun asiantuntijaverkostopäiville Urhea-halliin! Tänä vuonna keskitymme urheilijan terveyttä edistävään eri asiantuntijoiden moniammatilliseen yhteistyöhön.

Tavoitteemme on, että suomalaiset kilpa- ja huippu-urheilun parissa toimivat lääkärit, fysioterapeutit, fysiologit sekä lihashuollon, ravitsemus- ja psyykkisen valmennuksen asiantuntijat kohtaavat toisensa sekä valmentajat kasvokkain. Punaisena lankana on tämän kokonaisuuden yhteistyö, suorituskyvyn ja terveyden rajapinta. Samalla nämä asiantuntijat tutustuvat maan hienoimpaan valmennuskeskukseen Urheaan.

Ohjelma

Ohjelmaan voi tutustua alla. Sivun kohdasta ”Aiheeseen liittyvät tiedostot” löytyvät myös perjantaiaamun alakohtaisten tilaisuuksien sekä kokouksien ohjelmat.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustelut mahdollisista peruutuspaikoista toivotaan suoraan Esko Heikkiselle (esko.heikkinen@urhea.fi).

Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksuttomasti perjantaihin 14.4.2023 asti.

Hinnat ja maksutiedot

Osallistumismaksu on 100 € / henkilö, mikä koulutuksen lisäksi sisältää lounaat ja kahvitarjoilut. Torstain iltatilaisuuden illalliskortti 100 € laskutetaan erikseen. Se järjestetään Hotelli Presidentissä, joka toimii myös majoitusta tarvitsevien osanottajien sopimushotellina (kiintiötunnus: BHUV2023).

Itse maksavat osallistujat voivat maksaa osallistumismaksunsa (100/100/200 €) suoraan Urhea-säätiön tilille FI68 5000 0120 4641 76. Kirjoita maksaessasi viestikenttään Urheilulääketiede23 ja osallistujan nimi, mikäli maksaja on eri kuin osallistuja.

Jos osallistuja toivoo, että osallistumismaksu laskutetaan yritykseltä, laskutustiedot ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeessa. Yksityishenkilöille ei lähetetä laskuja.

Sopimushotelli

Seminaarin sopimushotelli on Hotelli Presidentti. Kiintiötunnus majoitusvarauksille on BHUV2023, joka on mainittava varattaessa.

Huoneiden hinnat:
155 € / 1hh
175 € / 2hh

Erikoistumistunnit

Itä-Suomen yliopiston päätöksen mukaisesti tilaisuudesta hyväksytään kahdeksan tuntia liikuntalääketieteen, kuusi tuntia yleislääketieteen, viisi tuntia fysiatrian, neljä tuntia lastentautien ja psykiatrian, kolme tuntia lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian ja kaksi tuntia ortopedian ja traumatologian erikoistumisopintoihin.   

Urhea-hallin osoite

Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki

Urhean ympäristössä on pysäköintipaikkoja rajallisesti, joten kannattaa suosia joukkoliikennettä, esimerkiksi bussit 66 tai 611 tai raitiovaunut 1 ja 7 keskustasta. Pasilan rautatieasemalta Urheaan kävelee noin 10 minuutissa. Lähin maksullinen pysäköintialue on Velodromilla, Mäkelänkatu 70.

Lisätietoja

Esko Heikkinen, 050 62532, esko.heikkinen@urhea.fi

Tilaisuuden järjestävät Opetus- ja kulttuuriministeriön tuella Urhea ja Suomen Olympiakomitea. Tilaisuuden suunnitteluun ovat osallistuneet myös urheilun asiantuntijayhdistykset sekä alan yksiköt.