Purjehdus

SPV:n kilpapurjehdusvalmennus on keskitetty Urheaan koko maajoukkuepolun osalta. Mäkelänrinteen Urheilulukiossa nuori voi yhdistää määrätietoisen ja […]

Purjehtija veden pinnasta kuvattuna

SPV:n kilpapurjehdusvalmennus on keskitetty Urheaan koko maajoukkuepolun osalta. Mäkelänrinteen Urheilulukiossa nuori voi yhdistää määrätietoisen ja tavoitteellisen kilpailun, harjoittelun ja opiskelun tarjoamalla hyvät ja joustavat olosuhteet kilpaurheiluun ja opiskeluun. Akatemiaryhmä (Sailing Team Finland Nuoret Huiput) on tarkoitettu kilpapurjehtijoille, joilla on potentiaalia ja motivaatiota kehittyä urheilijana.

Neljä kertaa viikossa tapahtuviin valmennuksiin kuuluu lajiharjoittelun lisäksi fysiikka- ja ravintovalmennusta sekä luentoja kilpapurjehduksen eri osa-alueilta. Valmennuksesta vastaavat SPV:n nimeämät maajoukkuetason valmentajat, jotka toimivat yhteistyössä nuorten urheilijoiden henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Lajiharjoitukset pidetään Lauttasaaressa ja muut tapahtumat pitkälti Mäkelänrinteen lukiossa tai Uintikeskuksessa.

Lukukauden harjoitukset maksavat yhteensä 300 €, tämä sisältää kaikkinensa noin 120 tapahtumaa.

Jakob Eklund, iQFoil
Kuva: Suomen Purjehdus ja Veneily
Ronja Grönblom ja Veera Hokka, 49erFX K<
Kuva: Suomen Purjehdus ja Veneily
Aleksi Tapper, Laser standard
Kuva: Suomen Purjehdus ja Veneily