Kauppakorkeakoulu I Aalto

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu tarjoaa laadukasta koulutusta talouselämän kaikilla aloilla. Kauppakorkeakoulu tarjoaa suomen- ja englanninkielistä perustutkinto-opetusta (kauppatieteiden […]

Oleskelutilan sohvaryhmiä

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu tarjoaa laadukasta koulutusta talouselämän kaikilla aloilla. Kauppakorkeakoulu tarjoaa suomen- ja englanninkielistä perustutkinto-opetusta (kauppatieteiden kandidaatin ja kauppatieteiden maisterin tutkinnot) sekä tohtorikoulutusta.

Urhean opiskelijat saavat erityistukea opiskelussa. Urhean yhteyshenkilö opintoasioissa on suunnittelija Elli Hämäläinen.
Hän antaa Urhean opiskelijoille yksityiskohtaista neuvontaa, opintojen ohjausta ja tukea opintojen suorittamiseen urheilu-uran aikana.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa urheilija voi hakea aiemmista opinnoista riippuen joko kauppatieteiden kandidaatin, kauppatieteiden maisterin tai kauppatieteiden tohtorin tutkintoon. Lisäksi urheilija voi opiskella Aalto-yliopiston Avoimessa yliopistossa sekä lukukausien aikana että kesällä.