Lumo-sponsorointiyhteistyön hakuaika 1.–31.10.2022 lupaaville huippu-urheilijoille

Lumo-sponsorointitukea voivat saada lahjakkaat ja lupaavat urheilijat, jotka ovat ikäluokassaan menestyneet Suomessa ja mahdollisesti kansainvälisissä kilpailuissa. Vuoden 2022 sponsorointiyhteistyön hakuaika on 1.–31.10.2022, ja valinnat tehdään marraskuun aikana.

Lumo-sponsorointia on myönnetty jo vuodesta 2012 alkaen. Sponsoroituja on ollut vuonna 2022 kuusi yksilöurheilijaa ja yksi joukkue. Hakijalta edellytämme lajiliiton ja valmentajan suositusta, kilpailumenestystä sekä vähintään 14 vuoden ikää.

Yksilöurheilun sponsorointihakemus:
https://www.lyyti.fi/reg/Lumosponsorointihakemus_2023_yksilourheilija_2135/fi

Joukkueurheilun sponsorointihakemus:
https://www.lyyti.fi/reg/Lumosponsorointihakemus_2023_joukkueurheilu_1528/fi

Lisää tietoa sponsorointiyhteistyöstä: https://kojamo.fi/vastuullisuus/lumo-sponsorointi-ja-stipendiohjelma/

Lisätietoja: markkinointi- ja viestintäjohtaja Irene Kantor, Kojamo Oyj, puh. +358205083589, irene.kantor@kojamo.fi

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Lumo tarjoaa ympäristöystävällistä asumista ja palveluita kaupunkilaiselle, joka arvostaa laatua ja vaivattomuutta. Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla. https://kojamo.fi/